Mă implic

Bucureștiul are nevoie de o Strategie Integrată de Dezvoltare Urbană (SIDU) actuală și care să ia în calcul nevoile cetățenilor. Aceste nevoi trebuie să ghideze dezvoltarea Bucureștiului în mod incluziv, strategic, sustenabil și pe termen lung.

În 2019 am început elaborarea SIDU București. Strategia include proiecte concrete și esențiale pentru implementare în perioada 2021 – 2030, dar cu o viziune de dezvoltare pe termen lung, până în 2050. Până în 2021 la final ne consultăm cu cetățenii, inclusiv cu TINE. 

Vrei ca Bucureștiul să răspundă mai bine nevoilor tale?

Intră pe chestionarul de mai jos și alege direcția în care trebuie să dezvoltăm orașul. Ce preferi: un București conectat, inovativ, durabil, incluziv, atractiv sau mai bine administrat? Spune-ne acum. 

Completează chestionarul

În plus, participă la consultările online de pe pagina de  Facebook  sub umbrela campaniei “Ești București”. Consultările constau în întrebări punctuale, pe anumite subiecte, ce sunt publicate cu regularitate. Tot aici afli tot ce ai nevoie să știi despre dezvoltare urbană în oraș precum și stadiul elaborării / implementării SIDU București. 

Vizitează-ne și pe  Instagram

Schimbăm orașul împreună!  #SIDUBucurești #București2050 #EștiBucurești